Domů » Blog » ACROBATSHOW na Příbrami

ACROBATSHOW na Příbrami

Letadla a letecká acrobacie jsou v hledáčku zájmů tisíce mužů a kluků. Mne na tomto krásném koníčku zajímají především krásné tvary letadel a mistrovské umění pilotů. Naposled jsem si mohla zařádit s foťákem na našem domovském letišti v Příbrami, kde se 12. září konala již tradiční Acrobatshow, známá také jako memoriál Martina Stáhalíka.  Mistři acrobacie nám předvedli své umění, mohli jsme obdivovat pilotní umění Martina Šonky či Petra Jirmuse.

acrobacie

Mohli jsme také vidět seskok z ultralightu CTLS paraglána Petra Bednaříka, kterého doprovázel při seskoku jeho kolega, který skočil z větroně. Fotogalerii ze seskoku najdete tady.

CTLS

Další fotky najdete v galerii letadel.

biker

V odpoledních hodinách jsme mohli vidět i letecké formace.

formace

Další fotky si můžete prohlídnout v galerii zde.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
1491756
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Galerie