Domů » Blog » Benefice Rosti Čapka, Lucerna 2010

Benefice Rosti Čapka, Lucerna 2010

Velký sál Paláce Lucerna, 18.dubna 2010.

Rosťa Čapek mi nabídnul možnost focení na jeho Benefici, která se konala v Lucerně. Slavilo se jednak 25 let od vyrobení prvního pětistrunného banja Rosti Čapka, také zde oslavil 70. narozeniny Marko Čermák. Výtěžek z koncertu byl věnován Konzervatoři Jana Deyla a střední školy pro zrakově postižené, která slavila 100. výročí od založení.

Večerem provázeli Marek Eben a Ondřej Havelka.

Marek Eben a Ondřej Havelka

Během téměř pětihodinového koncertu vystoupili muzikanti, které spojují nástroje značky Čapek: Marek Eben, Ondřej Havelka & His Melody Makers, Ivan Mládek & Banjo Band, Radim Zenkl (mandolína – USA), Petr Malásek (piano), Ondřej Ruml, Pavlína Jíšová a přátelé, Vojtěch Zícha, Marko Čermák, Kapitán Kid, Jaroslav Samson Lenk, Eliška Ptáčková, banjo Trio (Brandejs, Ruml, Zícha), Jan Čapek, Jakub Svoboda, absolventi Konzervatoře Jana Deyla a mnoho dalších umělců.

Rosťa Čapek

Více o proběhlém koncertě najdete přímo na stránkách Rosti Čapka zde.

benefice

Fotky z koncertu si můžete prohlídnout také v GALERII

benefice

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
222112218
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Galerie



HAMPI