Domů » Blog » Ivo Jahelka v pivovaru Dašice

Ivo Jahelka v pivovaru Dašice

ŽIVOT JE NEPŘETRŽITÁ ŘADA PRŮSERŮ NEPRAVIDELNĚ PO SOBĚ JDOUCÍCH ..... galerie

Ivo Jahelka

Ano, kdy by neznal či neslyšel skvělé písničky ze života právníka Ivo Jahelky? Já se za ním vypravila až do Dašic, kde mne mile překvapila krásná atmosféra místního pivovaru, ve kterém proběhl koncert. Více o tomto místě najdete zde: Dašické sklepy.

Dašický pivovar

Jak jsem se pak na místě dozvěděla, jeho nedávná historie byla dosti smutná, dnes je to ovšem nádherné místo, otevřel se prostor pro restauraci i vlastní pivovar.

pivovar Dašice

BIO: Narodil jsem se 18.7.1954 v Dačicích a od roku 1978 žiji v Jindřichově Hradci. Vystudoval jsem právnickou fakultu UK v Praze a získal i titul JUDr. Protože jsem vždy měl sklony k psaní písniček, vysloužil jsem si také další neformální titul "zpívající právník". Začal jsem se totiž věnovat zhudebňování soudních případů a příběhů ze života a jejich prozpěvování při různých příležitostech, přičemž stranou nezůstaly ani všeliké zajímavé zápisy obsažené v soudních spisech, policejních protokolech i jiných úředních dokumentech. Poprvé tyto mé výtvory slýchalo publikum v klubu Rubín na Malostranském náměstí v Praze v pořadech známého recitátora a moderátora Mirka Kováříka "Zelené peří", odtud byl už jenom krok na Porty a dále do divadel a všemožných kulturních stánků.

 "Vycházím z toho, že humor a smích jsou kořením života, že každý se rád zasměje neštěstí druhých, a že - jak pravil jeden recidivista – ŽIVOT JE NEPŘETRŽITÁ ŘADA PRŮSERŮ NEPRAVIDELNĚ PO SOBĚ JDOUCÍCH", tolik citace.  http://www.ivojahelka.cz/frames/cv.htm

Ivo Jahelka

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
52210215
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Galerie



Jaipur - RED FORT v AMBÉRU