Domů » Blog » PORTA 2011

PORTA 2011

Festival Porta letos oslavil 45 let své existence a je považován za nejstarší letní festival v České republice. Historií festivalu prošly stovky hudebníků a skupin a mnozí z nich se právě díky tomuto festivalu stali stálicemi trampské, folk a country hudby.  Fotogalerie zde.

D.N.A.

Vítěz PORTY 2011: D.N.A. z Brna

Vyhlášení vítězů Českého národního finále 45 ročníku Porty 2011: Interpretační Portu získala skupina D. N. A. z Brna. Druhé místo: Vasilův Rubáš, Praha. Třetí místo: Šantré, Praha.

VALISŮV RUBÁŠ

Vasilův rubáš, Praha

Společně s vítězi z jednotlivých oblastních kol vystoupili v areálu Lesního divadla v Řevnicích mimo jiné: Vladimír Mišík a E.T.C., Věra Martinová, Jan a František Nedvědovi, K.T.O., Petr Bende s cimbálovkou, skupina Reliéf, Tomáš Klus, Wabi Daněk, Jaroslav Samson Lenk, Roman Horký a spousta dalších hudebníků a skupin. Fotogalerie zde.

Vladimír Mišík

Vladimír Mišík & E.T.C.

Věra Martinová

Věra Martinová

Kamelot

Kamelot

RELIÉF

Skupina RELIÉF

Peppino

Jednou z výjimečných hvězd festivalu byl kytarista Peppino D´Agostino a Aleza D´Agostino.

Bende

Petr Bende s cimbálovkou a Wabi Daňkem

Schovanky

Schovanky

LOJZO

Slovenská skupina LOJZO nás mimo jiné překvapila recesním pojetím svého vystoupení.

Bossy bez basy

Duo Bossy bez basy. Další fotky z PORTY 2011.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
161121213
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Galerie



Jaipur - JANTAR MANTAR