Domů » Blog » Sloupská divočina

Sloupská divočina

Krásný podzimní víkend mne přivedl do známé skalní oblasti Sloupské divočiny. Počasí se sice moc nepřetrhlo, přesto mohu říct, že víkend ve skalách byl nádherný a nakonec i sluníčko na chvíli vysvitlo a zmalovalo všechno kolem do krásných barev.

hrad

Skalní hrad byl utopen v mlze a dešti, z protější skalní vyhlídky vykouknul jen na chvilku a já měla to štěstí, že jsem tam v tu chvíli byla.

stromy

Stromy již shodili listí i vrba je již holá, jen několik žluťásků se ještě drží. Pak stačí pár paprsků a zmimní spánek se změní v krásnou hru tvarů a světel.

paprsky

Skalní hrad osvětlen mrazivým sluncem je ukryt za závojem holých větví staleté vrby.

Procházka Sloupskou divočinou mne zavedla na mne doposud neznámá místa a kombinace mlhy a sluníčka vytvořila nádherné světelné útvary.

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. Pro reakci na vybraný komentář klikněte na odkaz „Reaguj na komentář“ pod vybraným příspěvkem nebo napište číslo komentáře, na který reagujete do hranatých závorek např. reakci na komentář č.10 zapíšete [10] viz nápověda


*
*
415474
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
#1 losy
Nadi nádhera. Hola vrba a svetelne paprsky v lese jsou jak z tajemne pohadky. Fakt super serka.
Reaguj na komentář

Galerie



Jaipur - HAVA MAHRAL